Peranan Kepala Sekolah dalam Pelaksanaan Pendidikan Kecakapan Hidup (Life Skills) - Bustari, Meilina (Dinamika Pendidikan, 2015)
Peranan Kepala Sekolah dalam Pelaksanaan Pendidikan Kecakapan Hidup (Life Skills)